Keroro Berkembar Petroblog


Bukan Menara Berkembar Petronas ye.

Tapi blogger keroro ni ade dua orang yang saya kenal dalam dunia maya, salah sorang daripadanya lak saya da pernah jumpa di alam realiti. Yang first, saya jumpa di alam realiti tu adalah Sarjan Keroro, pemilik Invasion Plan. Alien dari planet mana ntah dia ni.



Rajin budaknya, rajin update, sampai kena buat autopost. Hahaha~ Rajin gak blogwalking, tak sia-sia kalo kamu-kamu pi jenguk dia, dia akan hargainya walaupun kamu-kamu ni bukan alien macam dia. Ops~ :p

Klik header untuk ke blog keroro gouro

Sorang lagi pulak keroro gouro. Beberapa kali gak dia datang blog ni tinggal jejak. Then saya jenguk blog dia. Wahhhhh~ Menarik gak entri-entri kembar keroro ni... Dia pun baru tiga bulan berblog~ Blogger baru la ni~ So, kamu-kamu semua silalah ye rajin-rajinkan diri ke blog keroro gouro~ :)

Post a Comment

24 Comments

  1. patut tersyak something..sbb ada dua keroro. adik bradik ape..adik bradik alien? gurau :D:P

    ReplyDelete
  2. pasni blh buat grup keroro..haha

    ReplyDelete
  3. haha keroro ats tu ai knl

    invansion slh eja uuuu

    ReplyDelete
  4. keroro oh keroro.. suke benor komen2 die nih..teeheee

    ReplyDelete
  5. makhluk asing pun dah mula tak takluk dunia blog kat bumi...bahaya ni...penduduk bumi xle biar kan,...he3...

    ReplyDelete
  6. ahahhahaa..
    ada geng lah keroro..
    pompuan lak tu... wiiii~

    ReplyDelete
  7. ohho...dah ada dua keroro la ni? jgn tertukar sudah

    tp 'sakura' pun femes gk...byk dah sakura2 baru yg muncul =)

    ReplyDelete
  8. keroro..cik kiroro mirae..ngeee..ade kembar upenye..:)

    ReplyDelete
  9. banyak pulak alien..haha...
    yg atas tu je kenal..
    yang bawah tu alien jugak ke? =P

    ReplyDelete
  10. ayie kenal sergent keroro je.. nk jalan2 lg satu blog..

    ReplyDelete
  11. haha...yang sergeant keroro tu lagi menjengkelkan. haha

    ReplyDelete
  12. glomur betul la keroro..berkembar lagi!huhu

    ReplyDelete
  13. mesti kembar tak seiras ni..hehehehe

    terjah sat lah!

    ReplyDelete
  14. igtkn keroro kartun tu...huhu rpe2nye blogger keroro rpenye...haha

    ReplyDelete
  15. ada kembaq naaa.... yesss keroro memang sgt rajin...tadi dia baru terjah dgn komen yg berderet2..huhuhu

    ReplyDelete
  16. haha tq sunah suka sakura dot com sebab promote blog saya :)

    ReplyDelete
  17. alien pun ada kembar gak..
    menarik.. hahaha

    ReplyDelete
  18. Wahh patot lah ! geng keroro ! hehe :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com