BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, July 21, 2011

Keroro Berkembar Petroblog


Bukan Menara Berkembar Petronas ye.

Tapi blogger keroro ni ade dua orang yang saya kenal dalam dunia maya, salah sorang daripadanya lak saya da pernah jumpa di alam realiti. Yang first, saya jumpa di alam realiti tu adalah Sarjan Keroro, pemilik Invasion Plan. Alien dari planet mana ntah dia ni.



Rajin budaknya, rajin update, sampai kena buat autopost. Hahaha~ Rajin gak blogwalking, tak sia-sia kalo kamu-kamu pi jenguk dia, dia akan hargainya walaupun kamu-kamu ni bukan alien macam dia. Ops~ :p

Klik header untuk ke blog keroro gouro

Sorang lagi pulak keroro gouro. Beberapa kali gak dia datang blog ni tinggal jejak. Then saya jenguk blog dia. Wahhhhh~ Menarik gak entri-entri kembar keroro ni... Dia pun baru tiga bulan berblog~ Blogger baru la ni~ So, kamu-kamu semua silalah ye rajin-rajinkan diri ke blog keroro gouro~ :)


24 comments:

Luqeem™ said...

patut tersyak something..sbb ada dua keroro. adik bradik ape..adik bradik alien? gurau :D:P

H.J said...

pasni blh buat grup keroro..haha

Qaseh dalia adelia said...

baiklah nak p terjah keroro

Iffah Afeefah said...

haha keroro ats tu ai knl

invansion slh eja uuuu

SoLy SoLicious said...

keroro oh keroro.. suke benor komen2 die nih..teeheee

::blog anak jawer:: said...

makhluk asing pun dah mula tak takluk dunia blog kat bumi...bahaya ni...penduduk bumi xle biar kan,...he3...

hamzah ian said...

sarjan tu.. wahhh

Isteri Encek Bard said...

KERORO, NAK TEJAH LAH

Adzrien Shoppe said...

comel tu aliennya.. he..he..

sergeant keroro said...

hehe, kembar tak seiras tu XD

ghab van hal said...

blog invansion plan best

NadiRah said...

ahahhahaa..
ada geng lah keroro..
pompuan lak tu... wiiii~

Munna said...

ohho...dah ada dua keroro la ni? jgn tertukar sudah

tp 'sakura' pun femes gk...byk dah sakura2 baru yg muncul =)

anismelon said...

keroro..cik kiroro mirae..ngeee..ade kembar upenye..:)

Kei Seichi said...

banyak pulak alien..haha...
yg atas tu je kenal..
yang bawah tu alien jugak ke? =P

cucu umie said...

ayie kenal sergent keroro je.. nk jalan2 lg satu blog..

syaimz said...

haha...yang sergeant keroro tu lagi menjengkelkan. haha

syarifahsidrus said...

glomur betul la keroro..berkembar lagi!huhu

mas saari said...

mesti kembar tak seiras ni..hehehehe

terjah sat lah!

Syahir Ramli said...

igtkn keroro kartun tu...huhu rpe2nye blogger keroro rpenye...haha

FasiHaH SupiaN said...

ada kembaq naaa.... yesss keroro memang sgt rajin...tadi dia baru terjah dgn komen yg berderet2..huhuhu

keroro gouro said...

haha tq sunah suka sakura dot com sebab promote blog saya :)

cik pulau said...

alien pun ada kembar gak..
menarik.. hahaha

BeloG MTT said...

Wahh patot lah ! geng keroro ! hehe :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.