BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, July 10, 2011

Kite Pun Wangi Ape... Bukan Perfume Peluh Okehhh...!



"Sedapnya bau Japanese Cherry Blossom kat badan kite niii..." Tu kot yang dia tengah fikirkan...

P/S: Hidung da berair... Sape tak join lagi GA? Klik SINI.


19 comments:

..cik gugu.. said...

rndu kucg gugu kt uma tu ;(

JIJI YU said...

okeh2..ko wangi le tuu..ceyt..weh bile ko nak gemuk

suhaili sarif said...

hehe.. bodyshop ya??
akk pakai moroccon rose

cik pulau said...

eleh...
ye ye je wangi..hahaha

Arpiiz said...

haha, ingatkan apa lah tadi..^^

mas saari said...

ngade sungguh cici ni...hehehee

Hamba Ilahi said...

er, bagi la dia mandi..

kesian tengok..


hehe..

jom baca... bersih 2.0: siapa yang taksub sebenarnya

:)

sergeant keroro said...

tau lah comel cici XD

NadiRah said...

perfume ridsect ke kak??? lalala~

Niena Pengembara Ilahi said...

cici ni nk kena semelih hehehehe

.
LARI~~

Iffah Afeefah said...

xsht ke

buat pe jela

FasiHaH SupiaN said...

nak kawan boleh??hehehehehe

belog|amiyo said...

kucing tu ke yang wangi? kalau kucing aku, aku sapu bedak je. haha.

syaimz said...

bau ape tu? hmmm~~

logorithm said...

Mancung hidung kucing nih. :-)

[U] Dua lagi rekabentuk LOGO mengancam untuk pilihan EqbalZack.com!

[18SX] Cinta malam pertama

[18PGSX] Logorithm's Wordless Wednesday #5 - Pecah kepala!

mynameismy said...

haha gewdiks sungguh.....

eh jantan ke tina ni sunah?

Adzriel AB said...

spray dari hujung kaki ke hujung rambut...wangi sampai ke malam. tak yah mandi... he..he..

mama comel said...

bodyshop!

haha...takleh sembur banyak2 nnt fenin...t[p bau dia sedap...

Niena Pengembara Ilahi said...

yer adik sunah!!!!!!!!! hehe nama ayah kte hampir sama kn ^^

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.