BLOG ENCIK SUAMI

Friday, July 22, 2011

Macam Mana Ni???



Macam mana eks? Dia 'disergah' oleh kucenggg besar semalam, terus kitorang takut nak tinggalkan dia sorang-sorang, eh! Sekor-sekor kat rumah... Huhuhu...

P/S: Ramai benar yang bertanya tentang dia masa saya kat Kuching.


21 comments:

JIJI YU said...

haha ceyt..kata legend

Sunah Sakura said...

@JIJI YU

welllllll~~~ dia legend yang kiutttt!

Fariza Othman said...

la gitu cite die!!!

aimie amalina said...

hayooooooo~
syiannye..ikot mama g belajo la cenggini..heheh =p

..cik gugu.. said...

huaaa..!! gugu ske tgk pic dia..

syarifahsidrus said...

takut plak dia..hheh

ariana's said...

Sian dia..tunggu lah besar sikit, dia pulak yg sergah kucing besar..:)

mOoN said...

mata kucing tu nampak sayu jek...

BeloG MTT said...

Comelllnyaa !

azila said...

dahtu Sunah bwk ke mana2 ker?heheh

ZaiRi-MiZa said...

sian dia..mesti dia takut kan adik .

sergeant keroro said...

bulatnye mata dia, hehe XD

p/s : xpe, cici lari laju :P

mas saari said...

kena belajar ilmu silat ni...baru tak takut kena sergah...hehehehee

MerLe said...

tucim~

mynameismy said...

eh a'ah la mase kamu blk kuching die kamu hantar mane? nursery ke? hehe..

my pun ada kucing gak... bela dr kecik.. lame da xpublish gambar die.. nnti kite kenal2 ye dgn cici hehe

nuruashia ♥ said...

hahahha...kene sergah kt kucen jee tu..kalo kak limah sergah cmmane?? hahaha

aimaniman said...

kucing kene tinggal masa pegi kuching.. napa x bw kucing p kuching so dia taw asal usul dia.. he hee..

FasiHaH SupiaN said...

hahaha lau kene serang, serang lah balik cici...

Dzarief Zuhdi said...

kak sunah.. kasi la saya jaga.. wuu

suhaili sarif said...

ciannya cici
kucing mana kacau die ni
huhu

cik pulau said...

cici ni penakut rupanya yer..hahaa

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.