BLOG ENCIK SUAMI

Monday, July 4, 2011

Semuanya Dalam Hati Ini...


Friends will be Friends by ~RitaC4 on deviantART

Kawan
Rakan
Teman
Sahabat

Empat perkataan yang berbeza
Pada setiap orang juga ertinya berbeza
Hingga diertikan juga dengan cara berbeza
Lalu dimengertikan juga dengan berbeza

Namun bagiku...

Kawan
Rakan
Teman
Sahabat

Dalam hati ini
Semuanya punya tempat yang sama...


37 comments:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

btol tu sis...=)

sergeant keroro said...

alien?

hehe :P

Cik Asma BLuppy said...

nice=)

aimie amalina said...

=) rindu sume kawan, teman, sahabat, friends saye, huuu T__T

suhaili sarif said...

kawan,bertahun kita bersama
bagai semalam baru bersua
hehe

2la,kdg2 serasa ade perbezaan antara kawan sahabat mcm sunah cakap
tp bila sunah ckp mereka semua berada dlm hati yg sama,akk cek2 balik di manakah mereka pula dihati akak.hehe

Nazzue said...

Tempat yang sama cuma peringkat yang berbeza.....pendapat saya la...:)

Lepak sambil bersantai di NazZue.com
Entri terkini: Keputusan Penuh (Live/Langsung) Malaysia vs Taiwan Pusingan Kedua di Taipei

mas saari said...

kita kawan kan? hehehehee

Isteri Encek Bard said...

sweeet sesangat... kawan didalam hati selamanya

mynameismy said...

so suwit...;) my termasuk tak? hehe

niena shopping2u said...

;D
kawan selamananya :D

K O R I E said...

rindu sama akak kwn2 bloggers!
termasuk akaK^^


jaga diri yea.
thank.

udin said...

betul2.. ;)

suhaili sarif said...

akak bru prasan akk x join lg GA bday kamu 2.hehe
x sempat lg..nnt kak elly join ya
muaxx

Siti Arfah said...

Nice entri. :). Ringks tp penuh bermakna. ^^,

bersama kak Es said...

kita sahabat kann hehhe..
nnti akak join GA

Hans said...

wah
bagus2
kiranya semua sama la nih
tak ada bias
:-)

Cabaran Dan Dugaan Untuk Menonton Filem Transformers: Dark Of The Moon

Iffah Afeefah said...

TERIMA KASIH CIK SUNAH

G3-lina said...

bukan sama ke maksud nyE??? eihh~ hehe~ pape pown.. hargailah sesiapa yang hadir dalam hidup ini.. sebab setiap seorang memberi satu warna yang menjadikan hidup ni macam pelangi berjuta lapisan~

NadiRah said...

blogger??? hehehe

JIJI YU said...

ehehe..cici tolak ke usus

Fiqas said...

tetap dihati.. selamanya selagi masih bernafas..

muz said...

sayangilah setiap antara kamu di muka bumi ini, kerana kamu datang dari satu pencipta... :)

Pojiekyra said...

wahhh sayang akak nie :D

[sutera kasih] said...

semuanya punya tempat istimewa di hati kita :)

niena shopping2u said...

hehehe.. suka baca? bnyak lagi yg akak nk citer takut org boring hehe,xde lah..banyak merapu je pn..akak bru blk keja..ni pn ngah keja lgi..kmi keja non stop smpai 15hb ni,mknanya xleh tanggal pakaian dri 1hb-15hb..stndby rusuhan :)

Pojiekyra said...

RINDU AKAK SUNAH CHERRY :D..!!!!!

Подтверждаю said...

as salam..
menarik.
tapi pendapat pakcik lain lah sikit.

sama erti, lain maksud. sebab semuanya istilah logikal manusia.
yang menjadikan makhluk laknatullah sebagai kawan, haih..

*off topic*

tadi baru baca komen sunah kat entri niena pasal google error.

ha.. sebab tu la penting bila dah add blog seseorang dalam bloglist, ambil tahu entri terkini dan terdahulu dan simpan maklumat/ url tu dalam kat mana2. bokmark ke..

sebab macam yang sunah kata, bila last2 minit dah terjadi, dah tak tahu nak buat apa kan susah.

ok, untuk menyelesaikan isu error tu, boleh rujuk tutorial :


3.Error pada akaun gmail dan blog. apa perlu buat?

pasal tak boleh follow tu, pun boleh juga rujuk link atas ni. bukan tak boleh follow balik. boleh. cuma, banyak 'kerja' perlu dilakukan. isu google connect.

tamau rugi masa untuk tuggu full loading page, guna trick m=1 tutorial pakcik dulu :

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/03/infotutorial-blog-berat-teringin-nak.html

cukup rugi la sunah bazirkan masa sekadar nak mencari entri yang tertunggu dari blogger tertentu.

kan boleh selesaikan masalah berbangkit dalam blog dengan 'lebihan' masa berbanding menjaga dan tertungu2 entri reader. tanya diri, untuk apa ziarah blog, dan drop komen ;)

teguran oh teguran~

kokser kokdam said...

saye ade tempat jugak ke..?

=D


jiji amoi..?

apsal kiut je bunyik

Kak Aya said...

nak menyelit sikit ditempat tu , boleh tak?

FasiHaH SupiaN said...

huhuhu jiji amoi?hehe apepun ye, angah memang baik ;)


p/s:macam bodek mintak belanja gula2 2bijik.haha

Aretikz said...

semuanya penuh rsa cinta ya? ahakz..

Hamba Ilahi said...

meaning saya pun ada dalam hati kak sunah kan?

hehe.
btw, saya nak tukar link dengan kak sunah. harap diperkenankan..

cik pulau said...

tertanya-tanya..
adakah diri ini terletak di hatimu..
cheewaahh..:P

aizamia3 said...

betul.. ;)

msredcheesecake said...

Cik sakura,
Nak kawan gak...hheee

anismelon said...

anis ade tak lam hati cik sunnah..weee..

tamlegend said...

dah byk juga komennya...hehe...tumpang lalu jer la..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.