Takziah Untuk Keluarga Ashraf

July 30, 2011


The End by ~AniMal-e on deviantART

Saya tumpang terkejut juga.

Masa nak ping entri kat Kelab Blogger, ternampak entri kak Lekat-Lekit. Terus pi terjah. Then, terjah lagi dari situ ke link Blog Sensasi untuk tau sebab kematian.

Hurmmm... Takziah untuk keluarga arwah Mohd Ashraf Hafiz. Ada yang kata doa ibunya dimakbulkan. Wallahu'alam.

Apapun, moga kita semua mengambil iktibar dari apa yang berlaku. Moga Allah mengampuni dosa arwah.

Al-Fatihah.

You Might Also Like

11 Comments

  1. buat entry ni jugak tadi

    hurmm

    moga terampun dosanya...

    takziah kat keluarga arwah juga

    ReplyDelete
  2. takziah.. yg hidup ambil iktibar..

    ReplyDelete
  3. takziah...
    huhuhu...
    gmpak gak citer psl dia nih..

    ReplyDelete
  4. salam sunah,

    in sya allah kita doakan yg baik2 saja, sesungguhnya allah yg maha mengetahui setiap sesuatu yg hambany lakukan dan sesungguhnya allah itu maha pengampun lagi maha pemaaf... mg kita semua dpt mengambil iktibar...

    ReplyDelete
  5. betul.. doakan yang terbaik sahaja..

    Al fatihah.

    ReplyDelete
  6. akak pon bc n3 ni kat 1 blog tuw... takziah juga pd keluarganya,..

    ReplyDelete
  7. takziah bt keluarga beliau..xsilap ayie dia mengalami kemurungan yg terlampau sejak dia punye permohonan mase tu ditolak..

    ReplyDelete
  8. innalillahiwainnailahirajiun...
    allahuakbar
    baru je baca die masuk ICU
    tb2 dengar berita ni
    takziah utk keluarga arwah

    ReplyDelete
  9. I rasa ada cover-up nih. I suspek dia bunuh diri.

    Takziah kepada keluarga beliau.


    Terbaru dari Logokoko:

    [U] MRT Logo Contest:  Hadiah Utama = RM10,000!

    [U] PM = Prime Minister = Menteri Perdana

    [U] Jangan marah-marah, nanti kena jual!

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com