Saturday, July 30, 2011

Takziah Untuk Keluarga Ashraf


The End by ~AniMal-e on deviantART

Saya tumpang terkejut juga.

Masa nak ping entri kat Kelab Blogger, ternampak entri kak Lekat-Lekit. Terus pi terjah. Then, terjah lagi dari situ ke link Blog Sensasi untuk tau sebab kematian.

Hurmmm... Takziah untuk keluarga arwah Mohd Ashraf Hafiz. Ada yang kata doa ibunya dimakbulkan. Wallahu'alam.

Apapun, moga kita semua mengambil iktibar dari apa yang berlaku. Moga Allah mengampuni dosa arwah.

Al-Fatihah.

11 comments:
Write Comments
  1. buat entry ni jugak tadi

    hurmm

    moga terampun dosanya...

    takziah kat keluarga arwah juga

    ReplyDelete
  2. takziah.. yg hidup ambil iktibar..

    ReplyDelete
  3. takziah...
    huhuhu...
    gmpak gak citer psl dia nih..

    ReplyDelete
  4. salam sunah,

    in sya allah kita doakan yg baik2 saja, sesungguhnya allah yg maha mengetahui setiap sesuatu yg hambany lakukan dan sesungguhnya allah itu maha pengampun lagi maha pemaaf... mg kita semua dpt mengambil iktibar...

    ReplyDelete
  5. betul.. doakan yang terbaik sahaja..

    Al fatihah.

    ReplyDelete
  6. akak pon bc n3 ni kat 1 blog tuw... takziah juga pd keluarganya,..

    ReplyDelete
  7. takziah bt keluarga beliau..xsilap ayie dia mengalami kemurungan yg terlampau sejak dia punye permohonan mase tu ditolak..

    ReplyDelete
  8. innalillahiwainnailahirajiun...
    allahuakbar
    baru je baca die masuk ICU
    tb2 dengar berita ni
    takziah utk keluarga arwah

    ReplyDelete
  9. I rasa ada cover-up nih. I suspek dia bunuh diri.

    Takziah kepada keluarga beliau.


    Terbaru dari Logokoko:

    [U] MRT Logo Contest:  Hadiah Utama = RM10,000!

    [U] PM = Prime Minister = Menteri Perdana

    [U] Jangan marah-marah, nanti kena jual!

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com