BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, July 12, 2011

Bila Saya Tekan Huruf A Je...


Sukenyeeee~~~

Pelik~ Perasaan gembira semacam je.

Entah! Dulu pernah gitau Pak Cik Mat benda ni. Hehehe...

Bila tekan huruf 'A' je terus jadi gituuu... Ajaib betul!

Uiks, tekan huruf 'A' kat mana pulak ni?

Eheheh... Kat ruangan search Facebook tu lahhh...

Bila saya tekan huruf 'A' kat keyboard Si Biru tuuu... (hamboihhhh, da lekat lak nama ni!)

Jeng jeng jeng...

Keluar cam ni...


Ekekeke... Mesti kenal kan ngan depa bertiga ni? Jiran saya, Pak Cik Mat dan Abang Ben... Tiga serangkai... Pernah sekali dulu TERRRhilang sorang bila saya tekan 'A' tu... Pelik gak masa tu... Ni, da bersama balik... Errr... Ape maksud tu? Lalala~

Psst, hari ni kannnn... Orang tu gi digiwowww award~ Sape menang eks? Yang pasti, dua orang dari diorang kat atas ni adalah finalis~ All the best untuk diorang dan tahniah sebab berjaya jadi finalis... :)

Lepas ni nak test huruf lain pulak lahhh~


30 comments:

fRaMe+LenSeS said...

waahhh.. seronoknya depa.. wee~~ 3 serangkai.. ehhe

Iffah Afeefah said...

huruf i please

ai tak penah plak perasan

nk cek jap

Isteri Encek Bard said...

gud luck tuk diorang...

tomato said...

hamboihhhhhhhh suka na kak sunah ;p

Muslimah Optimis said...

try tekan huruf s pulak

Hanis MY said...

wow..memang calon yg sgt layak...all d best utk mereka

b a m b a m ' s said...

Aida Adlina Adit x cukup A ek??!! hahahahahha.. :D

Rafidah Farhana said...

Fuhyooo.. Semua retiss keluar.. Kak Sunah ni rajin bereksperimentasi betul kan ?

iLa VaNiLLa said...

tekan k lak.. hee~ utk khalilah.. ^^

gud luck utk mereka.. ^^

mama comel said...

ahaha...ce tekan huruf Q pulak lepas ni..thee~

saiazuan said...

hehe tekan huruf s kluar pe lak..;p

anda dah baca komik atwr #4?
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/atwr-comic-4-budak-budak.html

Sunah Sakura said...

@Muslimah Optimis

kalo tekan S kuar fanpage Sunah Suka Sakura dot com... hahaha~

Citarasa Rinduan said...

alhamdullilah..
akhirnya.,

syukur...

moga keduanya menang..amin

JIJI YU said...

tak kuar ponnama aku

Ujang9897 said...

merka bertiga skandal kot..hee


cuba tekan alt F4

cik pulau said...

wahhh.. dah lekat nama si biru la pulak..
kikiki..

apsal tak keluar nama sy pun..
hishh.. musykil..
lalala~

FasiHaH SupiaN said...

nama saya takde.hehehe

tamlegend said...

jiran ke???sure or not...hehehe

Siti Safiyyah said...

cer la tekan huruf S ape agaknye yg kua ek? hehe

Niena Pengembara Ilahi said...

cba try N :D

kiera'sakura said...

cer tekan S pulak... hihihih :D

Kalamhati said...

whooww!mcm janji plak nak kuar 3 3 kt search tu kan..

kalau taip M..agak2 kuar tak Mokcik KH!wakekeke

suhaili sarif said...

wuuu..baru nak suggest suh tekan S..
company sunah lak yg kuar.hehe

waa nak gosip bebanyak la ngn sunah pasni.ahaks:p

bile kuar mcm 2 maksudnya sunah byk contact dorg eks?

H.J said...

kalo abg mat menang..kena buat kenduri kesyukuran besar2an ni,,makan ketam...

Mohd Zakwan said...

cuba taip "z" apa nama yang kluar dulu ?haha

Jom join segmen yang diadakan oleh Zakwan.. 4 ORANG BERTUAH akan diiklankan websitenya selama 2 minggu 100 %PERCUMA dan akan DIREVIEW di blog Zakwan..selain itu, website anda juga akan diletakkan di bloglist Haris Kaito...Syarat nak join sangat2 mudah !
Klik Sini Untuk Join..

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

mesti abg BEN menang..tahniah lah ~

NadiRah said...

facebook pon dh tau org atas sekali tu kekasih akak..
yg 2 lagi tu pakcik kesayangan akak..huhuhu

shafiqabdshukor said...

bese la..
org glamer dok tangga teratas la..
hehehe

Подтверждаю said...

as salam..
hehe. 3 serangkai
moga mereka berjaya..ameen..

;)

sergeant keroro said...

hehe, cuba search huruf K :P

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.