Bila Saya Tekan Huruf A Je...


Sukenyeeee~~~

Pelik~ Perasaan gembira semacam je.

Entah! Dulu pernah gitau Pak Cik Mat benda ni. Hehehe...

Bila tekan huruf 'A' je terus jadi gituuu... Ajaib betul!

Uiks, tekan huruf 'A' kat mana pulak ni?

Eheheh... Kat ruangan search Facebook tu lahhh...

Bila saya tekan huruf 'A' kat keyboard Si Biru tuuu... (hamboihhhh, da lekat lak nama ni!)

Jeng jeng jeng...

Keluar cam ni...


Ekekeke... Mesti kenal kan ngan depa bertiga ni? Jiran saya, Pak Cik Mat dan Abang Ben... Tiga serangkai... Pernah sekali dulu TERRRhilang sorang bila saya tekan 'A' tu... Pelik gak masa tu... Ni, da bersama balik... Errr... Ape maksud tu? Lalala~

Psst, hari ni kannnn... Orang tu gi digiwowww award~ Sape menang eks? Yang pasti, dua orang dari diorang kat atas ni adalah finalis~ All the best untuk diorang dan tahniah sebab berjaya jadi finalis... :)

Lepas ni nak test huruf lain pulak lahhh~

Post a Comment

30 Comments

  1. waahhh.. seronoknya depa.. wee~~ 3 serangkai.. ehhe

    ReplyDelete
  2. huruf i please

    ai tak penah plak perasan

    nk cek jap

    ReplyDelete
  3. hamboihhhhhhhh suka na kak sunah ;p

    ReplyDelete
  4. wow..memang calon yg sgt layak...all d best utk mereka

    ReplyDelete
  5. Aida Adlina Adit x cukup A ek??!! hahahahahha.. :D

    ReplyDelete
  6. Fuhyooo.. Semua retiss keluar.. Kak Sunah ni rajin bereksperimentasi betul kan ?

    ReplyDelete
  7. tekan k lak.. hee~ utk khalilah.. ^^

    gud luck utk mereka.. ^^

    ReplyDelete
  8. ahaha...ce tekan huruf Q pulak lepas ni..thee~

    ReplyDelete
  9. hehe tekan huruf s kluar pe lak..;p

    anda dah baca komik atwr #4?
    http://eleventx.blogspot.com/2011/07/atwr-comic-4-budak-budak.html

    ReplyDelete
  10. @Muslimah Optimis

    kalo tekan S kuar fanpage Sunah Suka Sakura dot com... hahaha~

    ReplyDelete
  11. alhamdullilah..
    akhirnya.,

    syukur...

    moga keduanya menang..amin

    ReplyDelete
  12. merka bertiga skandal kot..hee


    cuba tekan alt F4

    ReplyDelete
  13. wahhh.. dah lekat nama si biru la pulak..
    kikiki..

    apsal tak keluar nama sy pun..
    hishh.. musykil..
    lalala~

    ReplyDelete
  14. jiran ke???sure or not...hehehe

    ReplyDelete
  15. cer la tekan huruf S ape agaknye yg kua ek? hehe

    ReplyDelete
  16. whooww!mcm janji plak nak kuar 3 3 kt search tu kan..

    kalau taip M..agak2 kuar tak Mokcik KH!wakekeke

    ReplyDelete
  17. wuuu..baru nak suggest suh tekan S..
    company sunah lak yg kuar.hehe

    waa nak gosip bebanyak la ngn sunah pasni.ahaks:p

    bile kuar mcm 2 maksudnya sunah byk contact dorg eks?

    ReplyDelete
  18. kalo abg mat menang..kena buat kenduri kesyukuran besar2an ni,,makan ketam...

    ReplyDelete
  19. cuba taip "z" apa nama yang kluar dulu ?haha

    Jom join segmen yang diadakan oleh Zakwan.. 4 ORANG BERTUAH akan diiklankan websitenya selama 2 minggu 100 %PERCUMA dan akan DIREVIEW di blog Zakwan..selain itu, website anda juga akan diletakkan di bloglist Haris Kaito...Syarat nak join sangat2 mudah !
    Klik Sini Untuk Join..

    ReplyDelete
  20. facebook pon dh tau org atas sekali tu kekasih akak..
    yg 2 lagi tu pakcik kesayangan akak..huhuhu

    ReplyDelete
  21. bese la..
    org glamer dok tangga teratas la..
    hehehe

    ReplyDelete
  22. as salam..
    hehe. 3 serangkai
    moga mereka berjaya..ameen..

    ;)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com