Sunday, July 10, 2011

Disebabkan Salah Setting?


Adohhhh...

Camne lah boleh salah setting???

Patutlah semacam aje... Tengok pageviews yang baca entri pun sikit sangat. Tak macam selalu. Erkkk! Tengok kat blog jiran sebelah, tengok kat blog Iffah, tengok kat blog Pak Cik Mat, tengok kat blog abang Ben... Hoh??? Kenapaaaaaaaaaaaaaa...??? Apa dah jadik niiii???

Adehhhh... Then teringat sesuatu! Tu lahhh, sape suruh nakal sangat pi set None untuk Site Feed tu... =.= Aiyokkk... Kesiannya blog saya ni... Rupanya kat bloglist tu tersekat terus tang Jalan Yang HENDAK Ditutup Sempena BERSIH 2.0 jeee... T___T

Sape tak baca lagi dua entri selepas Jalan Ditutup tu... Sila-sila klik entri kat bawah ni yeee...


Apepun, terima kasih kepada beberapa orang pembaca yang nampak jugak update dari saya walaupun tak gi ping dan tak naik kat bloglist masa saya takde... Terima kasih! Sayang kamu ketat-ketat!

20 comments:
Write Comments
  1. oh yeahh..
    dah baca pun dua2 semalam...
    lalala~

    ReplyDelete
  2. ingat jalan raya je yg di tutop

    ReplyDelete
  3. seharian menunggu kenapa akak tak update... technical problem upenye...hehe

    -Yok mampir diluk = ” “matlamat menghalalkan cara”...

    -Yok mampir diluk = ””bersih”kan niat kita..

    ReplyDelete
  4. semalam blog akak pun bersih dri visitor...hehe

    -Yok mampir diluk = ” “matlamat menghalalkan cara”...

    -Yok mampir diluk = ””bersih”kan niat kita..

    ReplyDelete
  5. patutla tak nmpk cm update

    slmt ai teringin jugak nak jenguk

    ReplyDelete
  6. hehehehe...patutlah!
    pelik jugak kenapalah takde update dari sunah semalam!

    ReplyDelete
  7. ohooo....ketat2 t lemas sunah...hihii....

    ReplyDelete
  8. hahah patut laa . tak jumpe dahh..

    ReplyDelete
  9. akk ingatkan sbb sunah lupa letak tajuk 2 yg kosong je kt bloglist..
    hihi..
    tp peliks bile dua2 entri yg sunah mention 2 kosong jgak kt bloglist.rupanya slh setting ya.xpe xpe
    every hour akk g blog sunah skrg even entry2 br da bce.hehe

    ReplyDelete
  10. Amboi seiring ngan BERSIH lak..hehe men tutup2 jalan..=D!

    ReplyDelete
  11. sib perasan.. klu smpai la nie xperasan, bersih r blog.. :P

    ReplyDelete
  12. haha......


    sy pun, dah set autopublish, dia masuk draft...sabar je la..mane larat nak online nye...

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com