BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, July 10, 2011

Disebabkan Salah Setting?


Adohhhh...

Camne lah boleh salah setting???

Patutlah semacam aje... Tengok pageviews yang baca entri pun sikit sangat. Tak macam selalu. Erkkk! Tengok kat blog jiran sebelah, tengok kat blog Iffah, tengok kat blog Pak Cik Mat, tengok kat blog abang Ben... Hoh??? Kenapaaaaaaaaaaaaaa...??? Apa dah jadik niiii???

Adehhhh... Then teringat sesuatu! Tu lahhh, sape suruh nakal sangat pi set None untuk Site Feed tu... =.= Aiyokkk... Kesiannya blog saya ni... Rupanya kat bloglist tu tersekat terus tang Jalan Yang HENDAK Ditutup Sempena BERSIH 2.0 jeee... T___T

Sape tak baca lagi dua entri selepas Jalan Ditutup tu... Sila-sila klik entri kat bawah ni yeee...


Apepun, terima kasih kepada beberapa orang pembaca yang nampak jugak update dari saya walaupun tak gi ping dan tak naik kat bloglist masa saya takde... Terima kasih! Sayang kamu ketat-ketat!


20 comments:

cik pulau said...

oh yeahh..
dah baca pun dua2 semalam...
lalala~

gedek! said...

ingat jalan raya je yg di tutop

waN Mohd Salim said...

hhmmm ingat ape tdi

::blog anak jawer:: said...

seharian menunggu kenapa akak tak update... technical problem upenye...hehe

-Yok mampir diluk = ” “matlamat menghalalkan cara”...

-Yok mampir diluk = ””bersih”kan niat kita..

::blog anak jawer:: said...

semalam blog akak pun bersih dri visitor...hehe

-Yok mampir diluk = ” “matlamat menghalalkan cara”...

-Yok mampir diluk = ””bersih”kan niat kita..

Iffah Afeefah said...

patutla tak nmpk cm update

slmt ai teringin jugak nak jenguk

Atiqah Sa'ahiry said...

sayang akak juga....

mas saari said...

hehehehe...patutlah!
pelik jugak kenapalah takde update dari sunah semalam!

NURUL NADIAH MAMAT said...

ohooo....ketat2 t lemas sunah...hihii....

Pojiekyra said...

wuuu xdpt baca semalam

Niena Pengembara Ilahi said...

syg ketat2 tu cmne ? hehe

Подтверждаю said...

as salam..
ingatkan apa la tadi

mynameismy said...

hehehehehe

Izzul Amir said...

hahah patut laa . tak jumpe dahh..

suhaili sarif said...

akk ingatkan sbb sunah lupa letak tajuk 2 yg kosong je kt bloglist..
hihi..
tp peliks bile dua2 entri yg sunah mention 2 kosong jgak kt bloglist.rupanya slh setting ya.xpe xpe
every hour akk g blog sunah skrg even entry2 br da bce.hehe

Kalamhati said...

Amboi seiring ngan BERSIH lak..hehe men tutup2 jalan..=D!

izfanora said...

sib perasan.. klu smpai la nie xperasan, bersih r blog.. :P

JIJI YU said...

ehehe..ceyt..

FasiHaH SupiaN said...

haha......


sy pun, dah set autopublish, dia masuk draft...sabar je la..mane larat nak online nye...

sergeant keroro said...

belum sempat T.T

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.