Disebabkan Salah Setting?

July 10, 2011


Adohhhh...

Camne lah boleh salah setting???

Patutlah semacam aje... Tengok pageviews yang baca entri pun sikit sangat. Tak macam selalu. Erkkk! Tengok kat blog jiran sebelah, tengok kat blog Iffah, tengok kat blog Pak Cik Mat, tengok kat blog abang Ben... Hoh??? Kenapaaaaaaaaaaaaaa...??? Apa dah jadik niiii???

Adehhhh... Then teringat sesuatu! Tu lahhh, sape suruh nakal sangat pi set None untuk Site Feed tu... =.= Aiyokkk... Kesiannya blog saya ni... Rupanya kat bloglist tu tersekat terus tang Jalan Yang HENDAK Ditutup Sempena BERSIH 2.0 jeee... T___T

Sape tak baca lagi dua entri selepas Jalan Ditutup tu... Sila-sila klik entri kat bawah ni yeee...


Apepun, terima kasih kepada beberapa orang pembaca yang nampak jugak update dari saya walaupun tak gi ping dan tak naik kat bloglist masa saya takde... Terima kasih! Sayang kamu ketat-ketat!

You Might Also Like

20 Comments

  1. oh yeahh..
    dah baca pun dua2 semalam...
    lalala~

    ReplyDelete
  2. ingat jalan raya je yg di tutop

    ReplyDelete
  3. seharian menunggu kenapa akak tak update... technical problem upenye...hehe

    -Yok mampir diluk = ” “matlamat menghalalkan cara”...

    -Yok mampir diluk = ””bersih”kan niat kita..

    ReplyDelete
  4. semalam blog akak pun bersih dri visitor...hehe

    -Yok mampir diluk = ” “matlamat menghalalkan cara”...

    -Yok mampir diluk = ””bersih”kan niat kita..

    ReplyDelete
  5. patutla tak nmpk cm update

    slmt ai teringin jugak nak jenguk

    ReplyDelete
  6. hehehehe...patutlah!
    pelik jugak kenapalah takde update dari sunah semalam!

    ReplyDelete
  7. ohooo....ketat2 t lemas sunah...hihii....

    ReplyDelete
  8. hahah patut laa . tak jumpe dahh..

    ReplyDelete
  9. akk ingatkan sbb sunah lupa letak tajuk 2 yg kosong je kt bloglist..
    hihi..
    tp peliks bile dua2 entri yg sunah mention 2 kosong jgak kt bloglist.rupanya slh setting ya.xpe xpe
    every hour akk g blog sunah skrg even entry2 br da bce.hehe

    ReplyDelete
  10. Amboi seiring ngan BERSIH lak..hehe men tutup2 jalan..=D!

    ReplyDelete
  11. sib perasan.. klu smpai la nie xperasan, bersih r blog.. :P

    ReplyDelete
  12. haha......


    sy pun, dah set autopublish, dia masuk draft...sabar je la..mane larat nak online nye...

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com