BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, January 8, 2011

1st Blog Review

Nak baca entry ni, kena klik gambar di bawah~ Sebab apa? Sebab kecik, kalau tak klik, maka tak nampak...


Alhamdulillah~ Pertama kali blog ni di'review', reviewer nya pula bukan orang sebarangan (bodek ke ape? :p tak bodek la~~), sangat gembira~


Terima kasih WaveX~ Blog WaveX ni pun sangat banyak artikel best yang berisi~ dan WaveX pulak sangat rajin promote latest entry dengan membuat blogwalking. Banyak gak yang saya belajar dari WaveX tentang dunia blogging. :) 

Lepas ni insya'Allah nak jadi macam WaveX la, wat blog review gak... Bila? Nanti-nantilah ye..:D

Nak tau apa yang WaveX komen? Klik SINI~





9 comments:

waveX said...

waveX bukan orang sebarangan??
dah tu..org minyak ke??
hahahha

Sunah Mohammad said...

@waveX
wavex rasa? hehehe..

orang yang pernah jadi penaja segmen 500 BMHK~ :p

anies anessa said...

wah...besnyer direview cetu...
jeles2..hehe

Sunah Mohammad said...

@anies anessa

nanti kalau wavex nak wat blog review lagi, anies jangan lupa join ye~ ;)

athirah said...

tips SEO siap

Sunah Mohammad said...

@athirah

okie~ da jenguk~ thanks~ :)

... said...

as salam..
wahh..blog adik di-review.canggih

;)

Sunah Mohammad said...

@...

canggih ke?

... said...

ya.disebabkan adanya kaedah digital.maka ianya adalah mudah.bigtu. :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.