Saturday, January 8, 2011

1st Blog Review

Nak baca entry ni, kena klik gambar di bawah~ Sebab apa? Sebab kecik, kalau tak klik, maka tak nampak...


Alhamdulillah~ Pertama kali blog ni di'review', reviewer nya pula bukan orang sebarangan (bodek ke ape? :p tak bodek la~~), sangat gembira~


Terima kasih WaveX~ Blog WaveX ni pun sangat banyak artikel best yang berisi~ dan WaveX pulak sangat rajin promote latest entry dengan membuat blogwalking. Banyak gak yang saya belajar dari WaveX tentang dunia blogging. :) 

Lepas ni insya'Allah nak jadi macam WaveX la, wat blog review gak... Bila? Nanti-nantilah ye..:D

Nak tau apa yang WaveX komen? Klik SINI~



9 comments:
Write Comments
  1. waveX bukan orang sebarangan??
    dah tu..org minyak ke??
    hahahha

    ReplyDelete
  2. @waveX
    wavex rasa? hehehe..

    orang yang pernah jadi penaja segmen 500 BMHK~ :p

    ReplyDelete
  3. wah...besnyer direview cetu...
    jeles2..hehe

    ReplyDelete
  4. @anies anessa

    nanti kalau wavex nak wat blog review lagi, anies jangan lupa join ye~ ;)

    ReplyDelete
  5. as salam..
    wahh..blog adik di-review.canggih

    ;)

    ReplyDelete
  6. ya.disebabkan adanya kaedah digital.maka ianya adalah mudah.bigtu. :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com