1st Blog Review - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Saturday, January 8, 2011

1st Blog Review

Nak baca entry ni, kena klik gambar di bawah~ Sebab apa? Sebab kecik, kalau tak klik, maka tak nampak...


Alhamdulillah~ Pertama kali blog ni di'review', reviewer nya pula bukan orang sebarangan (bodek ke ape? :p tak bodek la~~), sangat gembira~


Terima kasih WaveX~ Blog WaveX ni pun sangat banyak artikel best yang berisi~ dan WaveX pulak sangat rajin promote latest entry dengan membuat blogwalking. Banyak gak yang saya belajar dari WaveX tentang dunia blogging. :) 

Lepas ni insya'Allah nak jadi macam WaveX la, wat blog review gak... Bila? Nanti-nantilah ye..:D

Nak tau apa yang WaveX komen? Klik SINI~



9 comments:

  1. waveX bukan orang sebarangan??
    dah tu..org minyak ke??
    hahahha

    ReplyDelete
  2. @waveX
    wavex rasa? hehehe..

    orang yang pernah jadi penaja segmen 500 BMHK~ :p

    ReplyDelete
  3. wah...besnyer direview cetu...
    jeles2..hehe

    ReplyDelete
  4. @anies anessa

    nanti kalau wavex nak wat blog review lagi, anies jangan lupa join ye~ ;)

    ReplyDelete
  5. as salam..
    wahh..blog adik di-review.canggih

    ;)

    ReplyDelete
  6. ya.disebabkan adanya kaedah digital.maka ianya adalah mudah.bigtu. :)

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad