1st Blog Review

January 08, 2011

Nak baca entry ni, kena klik gambar di bawah~ Sebab apa? Sebab kecik, kalau tak klik, maka tak nampak...


Alhamdulillah~ Pertama kali blog ni di'review', reviewer nya pula bukan orang sebarangan (bodek ke ape? :p tak bodek la~~), sangat gembira~


Terima kasih WaveX~ Blog WaveX ni pun sangat banyak artikel best yang berisi~ dan WaveX pulak sangat rajin promote latest entry dengan membuat blogwalking. Banyak gak yang saya belajar dari WaveX tentang dunia blogging. :) 

Lepas ni insya'Allah nak jadi macam WaveX la, wat blog review gak... Bila? Nanti-nantilah ye..:D

Nak tau apa yang WaveX komen? Klik SINI~



You Might Also Like

9 Comments

  1. waveX bukan orang sebarangan??
    dah tu..org minyak ke??
    hahahha

    ReplyDelete
  2. @waveX
    wavex rasa? hehehe..

    orang yang pernah jadi penaja segmen 500 BMHK~ :p

    ReplyDelete
  3. wah...besnyer direview cetu...
    jeles2..hehe

    ReplyDelete
  4. @anies anessa

    nanti kalau wavex nak wat blog review lagi, anies jangan lupa join ye~ ;)

    ReplyDelete
  5. as salam..
    wahh..blog adik di-review.canggih

    ;)

    ReplyDelete
  6. ya.disebabkan adanya kaedah digital.maka ianya adalah mudah.bigtu. :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com