BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, January 16, 2011

300, tahniah! Nuff da tak merajuk....:)

Alhamdulillah, hari ni bukak akaun nuff~ Terkejut tengok earning naik~ Naik berapa? Rahsia...haha. Apapun, thanks ya encik nuff~ Sudi jugak menaikkan diri...walaupun tak pernah ada BE...

Kamu-kamu yang klik tu, terima kasih ye~ klik la lagi~ hehe

Admin: Budak ni baru belajar pasal nuff...jadi, sila buat-buat kagum ye~

.

.

.

Pendeknya entri hari ni... Kita tambah lagi~ :D Sila tengok gambar di bawah...


Tahniah kepada follower ke 300! Bukak hari ni tadi da lebih 300, orang yang bertuah itu ialah Admin P@P. Beliau merupakan seorang guru yang berasal dari Sarawak dan mengajar juga di Sarawak. Heh~ orang negeri ni... Baru start berblog pada bulan Oktober tahun lepas, dan dah ada 51 follower setakat yang saya jenguk tadi. Blog yang simple, Cikgu Lai si pemiliknya, bila tengok nama blog beliau Paradigma @ Pandangan, boleh dilihat yang entri-entri beliau banyak berkisar mengenai isu semasa. Beliau mengupas isu dengan baik, itulah tugas seorang guru kan? Hehe...Apa lagi, jenguklah blog Cikgu Lain kat SINI ya, kalau suka, jangan lupa follow~ :)


Siap satu blog review khas untuk kamu follower ke 300~ ;) Tahniah dan terima kasih ya~





6 comments:

Admin P@P said...

Assalamualaikum.
Terima kasih saudara Sunah atas ulasan ringkas tersebut. Semoga persahabatan maya akan terjalin kekal.

TQ

mohd zhafri said...

laa...ingatkan ade rm300 dlm nuff tadi...klau ade pon ape slhnye...bley wt kenduri kesyukuran kecil2an kt utm...huhu

Sunah Mohammad said...

@Admin P@P

Wa'alaikumsalam wrt..sama-sama cikgu. Insya'Allah..:)

Sunah Mohammad said...

@mohd zhafri

ha..kalo gitu zhafri kena rajin klik iklan kat blog ni ye~ :D

Nour Akmal said...

tahniah sbb rmai dah follower..=)

sy masih baru dalam dunia blog ni..
masih banyak perlu belajar..

... said...

as salam..
wah~ tahniah

:)

dari sarawak juga ;)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.