BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, January 19, 2011

Artikel terbaik aku untuk pertandingan artikel junko


Junko, saya join dan artikel saya adalah artikel ulangan...

Sila klik link ke artikel: Kenapa ek???

Boleh ke gini Junko? Kalau kena paste artikel kat sini jugak, gitau ye...:)

Yang lain-lain, kalau nak join, sila klik gambar contest di atas. Terima kasih.




9 comments:

mohd zhafri said...

gudluck...kne muhasabah diri setiap hari ni...

JUNKO-EL-HIDA said...

lalalala..ok jer..terpulang masing2 pnyer kreativiti..nk baca entri jap..anda hebat!

Sunah Mohammad said...

@mohd zhafri

thanks zhafri~

Sunah Mohammad said...

@JUNKO-EL-HIDA

junko da datang! hehe~

Fiqas said...

good luck...

Sunah Mohammad said...

@Fiqas

thanks fiqas!

Novelgurl said...

gOOD LucK ^^

Sunah Mohammad said...

@Novelgurl

terima kasih~

CIK TOM said...

cik tom dtg bc artikel ;)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.