Blogging is Blocked!

January 07, 2011

Panas! Panas! Eh, isu panas lagi ke???

Tak panas sangat pun.

Panas kat tempat saya dan yang sewaktu dengannya jek.

Bukan panas cuaca, tapi panas hati! Huh~

Ade ke patut? Nak edit blog pun tak leh ke? Edit blog tu pon ade kategori adult ke? Ni mesti gara-gara nak tuttt ni, tu yang kasi block semua aktiviti yang melibatkan dashboard blogger (dashboard sahaja ye, blogwalking masih boleh dilakukan dengan aman damai). Huh~

Sila klik gambar kalau rasa macam tak nampak
Patutlah ada adik junior mintak tolong editkan blog, rupanya sebab ni ye? Yeke dik? Sungguh tak puas hati.

Admin: Blogging is blocked if you are using wireless provided by tuttt, but it's ok if you are using your broadband...(nak kata "demmit", tapi tak ayu la gitu~ :p)


You Might Also Like

6 Comments

  1. haha..samalah kita..
    bukak tenet di FKM malam2.
    nak bukak blog sendiri dan blog orang, dia kata p**n. bhee..

    ReplyDelete
  2. tak ayu ke kalo ckp demmit?hihi

    ReplyDelete
  3. @lagenda pejuang islam

    heh~ pelik sungguh..

    ReplyDelete
  4. @nabila
    ayu ke tak? kalo ayu, lepas ni leh la cakap..:p

    ReplyDelete
  5. ayu kalo akak ckp cmn
    "demmit,auwww~ benci tau.."haha

    ReplyDelete
  6. @nabila
    ouh...nanti akak cuba ye~ ehehe..

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com