BLOG ENCIK SUAMI

Friday, January 7, 2011

Blogging is Blocked!

Panas! Panas! Eh, isu panas lagi ke???

Tak panas sangat pun.

Panas kat tempat saya dan yang sewaktu dengannya jek.

Bukan panas cuaca, tapi panas hati! Huh~

Ade ke patut? Nak edit blog pun tak leh ke? Edit blog tu pon ade kategori adult ke? Ni mesti gara-gara nak tuttt ni, tu yang kasi block semua aktiviti yang melibatkan dashboard blogger (dashboard sahaja ye, blogwalking masih boleh dilakukan dengan aman damai). Huh~

Sila klik gambar kalau rasa macam tak nampak
Patutlah ada adik junior mintak tolong editkan blog, rupanya sebab ni ye? Yeke dik? Sungguh tak puas hati.

Admin: Blogging is blocked if you are using wireless provided by tuttt, but it's ok if you are using your broadband...(nak kata "demmit", tapi tak ayu la gitu~ :p)




6 comments:

lagenda pejuang islam said...

haha..samalah kita..
bukak tenet di FKM malam2.
nak bukak blog sendiri dan blog orang, dia kata p**n. bhee..

Salfiza said...

tak ayu ke kalo ckp demmit?hihi

Sunah Mohammad said...

@lagenda pejuang islam

heh~ pelik sungguh..

Sunah Mohammad said...

@nabila
ayu ke tak? kalo ayu, lepas ni leh la cakap..:p

Salfiza said...

ayu kalo akak ckp cmn
"demmit,auwww~ benci tau.."haha

Sunah Mohammad said...

@nabila
ouh...nanti akak cuba ye~ ehehe..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.