Friday, January 7, 2011

Blogging is Blocked!

Panas! Panas! Eh, isu panas lagi ke???

Tak panas sangat pun.

Panas kat tempat saya dan yang sewaktu dengannya jek.

Bukan panas cuaca, tapi panas hati! Huh~

Ade ke patut? Nak edit blog pun tak leh ke? Edit blog tu pon ade kategori adult ke? Ni mesti gara-gara nak tuttt ni, tu yang kasi block semua aktiviti yang melibatkan dashboard blogger (dashboard sahaja ye, blogwalking masih boleh dilakukan dengan aman damai). Huh~

Sila klik gambar kalau rasa macam tak nampak
Patutlah ada adik junior mintak tolong editkan blog, rupanya sebab ni ye? Yeke dik? Sungguh tak puas hati.

Admin: Blogging is blocked if you are using wireless provided by tuttt, but it's ok if you are using your broadband...(nak kata "demmit", tapi tak ayu la gitu~ :p)


6 comments:
Write Comments
  1. haha..samalah kita..
    bukak tenet di FKM malam2.
    nak bukak blog sendiri dan blog orang, dia kata p**n. bhee..

    ReplyDelete
  2. tak ayu ke kalo ckp demmit?hihi

    ReplyDelete
  3. @lagenda pejuang islam

    heh~ pelik sungguh..

    ReplyDelete
  4. @nabila
    ayu ke tak? kalo ayu, lepas ni leh la cakap..:p

    ReplyDelete
  5. ayu kalo akak ckp cmn
    "demmit,auwww~ benci tau.."haha

    ReplyDelete
  6. @nabila
    ouh...nanti akak cuba ye~ ehehe..

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com