BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, January 8, 2011

blOglist blOgger 2011

Salam all... tadi macam blur je bila Dr. Aziz cakap he'll tag me in his next entry...(sebab orang selalu lepas wat entry baru gitau yang "ANDA TELAH DITAG!!!" heh~) Cari punya cari kat mana Dr. Aziz tag, rupa-rupanya kat entry yang ada gambar kat bawah ni...


Alrite, Dr. Aziz tag saya untuk segmen blOglist blOgger 2011, Cik Diana yang punye~ baru je follow beliau tadi~ Hehe.

Erm, tentang diri saya? Saya orang yang biasa-biasa je.. :) kawan-kawan panggil saya Sunah, asal dari Sarawak, sekarang kat Skudai sebab tengah further study kat UTM. Birthday? 31 Julai... insya'Allah tahun ni masuk 24...anak pertama dari empat orang, jadi ada tanggungjawab besar untuk family~ :)

Header blog saya seperti di atas~ Eh, kena letak kat dalam entry~


Header ni baru je tukar beberapa hari lepas. Nampak bunga apa kat header tu? Bunga sakura~ Sunah suka sakura~ *winkwink* Nama blog pun ada kat situ...Bunga Idaman Mutiara Syurga. Nama asal blog ni..lepas tu tukar, lepas tu tukar ke asal balik~ :) Nama ni sebenarnya dapat dari buku Wanita Solehah: Bunga Idaman Mutiara Syurga. Untuk Lelaki Soleh pun ada, tapi tak ingat apa description dia. Description blog pun ada sekali dalam header tu... Mendalam maknanya, kalau sedih ke, kechiwa ke, ingat description blog ni ye~~ insya'Allah pulih semangat~

Lepas tu kena tag 3 orang manusia berprofession blogger...mereka itu ialah:-

Okie~ thanks ye Dr. Aziz sebab tag~ thanks gak kat Cik Diana sebab segmen yang best ni~ ;)





14 comments:

Cik Diana said...

salam.. thanks jOin..
n thanks jgk cOz sudi berkOngsi cerita di sebalik headar blOg u.. ;)
" bunga idaman mutiara syurga "
full Of meaning..

black paper said...

ur header is awesome,,
pandai edit ;)
thx for tagging,nice to know you sunah,, ;)

Sunah Mohammad said...

@Cik Diana

salam wrt dear~ sama2~ :)

Sunah Mohammad said...

@black paper

thanks doc, alhamdulillah DIA bagi idea lepas berkunjung ke blog2 yang lain~

nice to know you too, doc~ :)

Amzar Syazani said...

jom join segmen sayer: http://diariamzar.blogspot.com/2011/01/segmen-saya-sukakan-blog-kerana.html

Salfiza said...

nnt sy datang ye kak sunah...
rajin kak sunah tag sy..hihi

... said...

as salam~
saya turut serta!~
dalam proses mengedit entri.
adoi..banner saya macam tiada je. tak edit2 0_0"

syukran ;)

Sunah Mohammad said...

@Amzar Syazani

thanks jemput~ :)

Sunah Mohammad said...

@Salfiza

yezza~ nak bagi kamu rajin update! :D

Sunah Mohammad said...

@...

print screen jek~ hehe

sissyira said...

salam

sama samalah kita memeriahkan bloglist cik diana ye

Sunah Mohammad said...

@sissyira

salam syira~ yup, jom ramai2~ :D

noraini azhari said...

salam kenal :)

Sunah Mohammad said...

@noraini azhari

salam kenal dear~

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.