blOglist blOgger 2011 - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Saturday, January 8, 2011

blOglist blOgger 2011

Salam all... tadi macam blur je bila Dr. Aziz cakap he'll tag me in his next entry...(sebab orang selalu lepas wat entry baru gitau yang "ANDA TELAH DITAG!!!" heh~) Cari punya cari kat mana Dr. Aziz tag, rupa-rupanya kat entry yang ada gambar kat bawah ni...


Alrite, Dr. Aziz tag saya untuk segmen blOglist blOgger 2011, Cik Diana yang punye~ baru je follow beliau tadi~ Hehe.

Erm, tentang diri saya? Saya orang yang biasa-biasa je.. :) kawan-kawan panggil saya Sunah, asal dari Sarawak, sekarang kat Skudai sebab tengah further study kat UTM. Birthday? 31 Julai... insya'Allah tahun ni masuk 24...anak pertama dari empat orang, jadi ada tanggungjawab besar untuk family~ :)

Header blog saya seperti di atas~ Eh, kena letak kat dalam entry~


Header ni baru je tukar beberapa hari lepas. Nampak bunga apa kat header tu? Bunga sakura~ Sunah suka sakura~ *winkwink* Nama blog pun ada kat situ...Bunga Idaman Mutiara Syurga. Nama asal blog ni..lepas tu tukar, lepas tu tukar ke asal balik~ :) Nama ni sebenarnya dapat dari buku Wanita Solehah: Bunga Idaman Mutiara Syurga. Untuk Lelaki Soleh pun ada, tapi tak ingat apa description dia. Description blog pun ada sekali dalam header tu... Mendalam maknanya, kalau sedih ke, kechiwa ke, ingat description blog ni ye~~ insya'Allah pulih semangat~

Lepas tu kena tag 3 orang manusia berprofession blogger...mereka itu ialah:-

Okie~ thanks ye Dr. Aziz sebab tag~ thanks gak kat Cik Diana sebab segmen yang best ni~ ;)



14 comments:

  1. salam.. thanks jOin..
    n thanks jgk cOz sudi berkOngsi cerita di sebalik headar blOg u.. ;)
    " bunga idaman mutiara syurga "
    full Of meaning..

    ReplyDelete
  2. ur header is awesome,,
    pandai edit ;)
    thx for tagging,nice to know you sunah,, ;)

    ReplyDelete
  3. @black paper

    thanks doc, alhamdulillah DIA bagi idea lepas berkunjung ke blog2 yang lain~

    nice to know you too, doc~ :)

    ReplyDelete
  4. jom join segmen sayer: http://diariamzar.blogspot.com/2011/01/segmen-saya-sukakan-blog-kerana.html

    ReplyDelete
  5. nnt sy datang ye kak sunah...
    rajin kak sunah tag sy..hihi

    ReplyDelete
  6. as salam~
    saya turut serta!~
    dalam proses mengedit entri.
    adoi..banner saya macam tiada je. tak edit2 0_0"

    syukran ;)

    ReplyDelete
  7. salam

    sama samalah kita memeriahkan bloglist cik diana ye

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad