BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, January 18, 2011

Contest Pic Hitam Putih Paling COOL!

Memandangkan dah tiga orang yang tag, iaitu Kak Shida, Alisya, dan Nabila...baeklah!
Saya join!
Ni syarat-syarat contest:


1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
5.tarikh tutup penyertaan : 30 mac 2011
.
.
.
Dan pic hitam putih yang saya rasa kool adalah...(saya rasa la...)


Pic kawen Ummi As dan zaujnya~ :)

Kalau saya menang RM100.00, erm...(fikir, fikir, fikir.......) nak buku resepi yang best-best...! :D

Saya nak tag 5 orang ini~

Alisya ~ :D

Nak join gak? Klik gambar contest tu ye~




6 comments:

Salfiza said...

hahaha baru dpt view entry ini pd hari ini selepas membaca alQuran (perlu ke mention)...hihi
laju betul kak sunah update belog..jenuh nk cari entry ni..hihi

Sunah Mohammad said...

@Salfiza

haha~ tak laju pon..nabila jek lambat...:p

apisv2 said...

nice edit;D

Sunah Mohammad said...

@apisv2

itu je yang termampu..huhuhu

siti fatimah said...

tq join contest :) good luck !

Sunah Mohammad said...

@siti fatimah

terima kasih..:)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.