Contest Pic Hitam Putih Paling COOL!

January 18, 2011

Memandangkan dah tiga orang yang tag, iaitu Kak Shida, Alisya, dan Nabila...baeklah!
Saya join!
Ni syarat-syarat contest:


1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
5.tarikh tutup penyertaan : 30 mac 2011
.
.
.
Dan pic hitam putih yang saya rasa kool adalah...(saya rasa la...)


Pic kawen Ummi As dan zaujnya~ :)

Kalau saya menang RM100.00, erm...(fikir, fikir, fikir.......) nak buku resepi yang best-best...! :D

Saya nak tag 5 orang ini~

Alisya ~ :D

Nak join gak? Klik gambar contest tu ye~


You Might Also Like

6 Comments

  1. hahaha baru dpt view entry ini pd hari ini selepas membaca alQuran (perlu ke mention)...hihi
    laju betul kak sunah update belog..jenuh nk cari entry ni..hihi

    ReplyDelete
  2. @Salfiza

    haha~ tak laju pon..nabila jek lambat...:p

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com