Tuesday, January 18, 2011

Contest Pic Hitam Putih Paling COOL!

Memandangkan dah tiga orang yang tag, iaitu Kak Shida, Alisya, dan Nabila...baeklah!
Saya join!
Ni syarat-syarat contest:


1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
5.tarikh tutup penyertaan : 30 mac 2011
.
.
.
Dan pic hitam putih yang saya rasa kool adalah...(saya rasa la...)


Pic kawen Ummi As dan zaujnya~ :)

Kalau saya menang RM100.00, erm...(fikir, fikir, fikir.......) nak buku resepi yang best-best...! :D

Saya nak tag 5 orang ini~

Alisya ~ :D

Nak join gak? Klik gambar contest tu ye~


6 comments:
Write Comments
  1. hahaha baru dpt view entry ini pd hari ini selepas membaca alQuran (perlu ke mention)...hihi
    laju betul kak sunah update belog..jenuh nk cari entry ni..hihi

    ReplyDelete
  2. @Salfiza

    haha~ tak laju pon..nabila jek lambat...:p

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com