BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, January 27, 2011

Entri Sangat Pendek

Esok ada meeting dengan supervisor tentang projek. Jadi malam ni tak dapat nak blogwalking sangat. Sila-sila tinggalkan link ye untuk dijejak semula...

Dan...mohon doa dari semua agar urusan saya dan kita semua dipermudahkan olehNya...ameen...

Admin: Ada yang tahu macam mana nak buat algorithm untuk network?




3 comments:

mohd zhafri said...

gudluck in project n find da algo 4 networking...hoho

Sunah Mohammad said...

@mohd zhafri

huhu..thanks~

... said...

as salam..
ameen..moga dipermudahkan-Nya..

network?
tu general?
yang mana satu?
network detection ke apa?

o.0?

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.