BLOG ENCIK SUAMI

Friday, January 14, 2011

Jam 2.13 Pagi...

Jam 2.13 pagi.

Melihat sekeliling...

Tertanya-tanya...

Nape malam ni tak ramai macam selalu ek?

Pelik betul...

Selalu penuh je food court ni...

Kadang-kadang sampai ada yang duk luar nun...

Kesian gak ada yang baring atas lantai je...

Bila agaknya nak diupgrade sikit...

Ni LALAT jek banyak...

Hurm...

Kemudian saya teringat sesuatu...

.

.

.

Ouh, sekarang bukan musim cuti, patutlah tak ramai~~ :D

Tadi jenguk blog Enchek Ben, ada gathering Sahabat Blogger 30 Januari ni, sape-sape yang berminat boleh lah tinjau event tu kat Facebook (yang tak jadi nak tutup) dengan mencari Sahabat Blogger Day Out~ ouh, tak payah cari, saya dah linkkan kat situ~ :)

-menanti penerbangan seterusnya, doakan saya selamat sampai-






9 comments:

Cik Sara said...

wooo..buat apa pagi-pagi buta kat luar tu? Penerbangan ke mana kak Sunah?

black paper said...

thanks ;))

nazirulhazwan~ said...

malas la nak p gathering2 ramai2 ni;p nati bukan dpt kenal2 ngn sume org pon;p

Sunah Mohammad said...

@Cik Sara

kat sarawak da ni~~ hehe

Sunah Mohammad said...

@black paper

sama-sama doc~

Sunah Mohammad said...

@nazirulhazwan~

Ir da dekat tu..gi je la~ dapat jumpe enchek ben~ saya ni jauh kat JB...huhuhu

fa-in said...

di invite
tp xde member nak teman..
so duduk diam2 kat kampus study! study blog. :D

NURUL NADIAH MAMAT said...

sunah ngigau ke sampai tak ingat yang bukan musim cuti....ihihi...

alyaaboolat said...

jumpe geng utm...nt gathering kt utm suda eheee

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.