BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, January 20, 2011

Mesti Baca: Nak Share Benda Best!

Ouh, internet dari broadband biru putih sangat lembap. Meeting online pun takde selera dah.

Ni nak promote satu benda best.

Benda apa tu?

Meh nak cerita...

Dari benda ni macam-macam ada...eik, teringat pulak entri semalam...:D

Dari benda ni kamu-kamu boleh kenal ramai kawan dalam dunia blog...

Dari benda ni kamu-kamu boleh gi blogwalking dengan mudah...

Dari benda ni kamu-kamu boleh berbincang dengan otai-otai blogger...

Dari benda ni kamu-kamu boleh minta nasihat dan pandangan tentang blog...

Dari benda ni kamu-kamu boleh share entri kamu...

Dari benda ni kamu-kamu boleh tambah follower kalau nak...

Dari benda ni kamu-kamu boleh tambah trafik blog kalau nak...

Dari benda ni kamu-kamu boleh tambah duit nuff kalau nak...

Ha...tiga-tiga yang last tu kalau nak lah ye...utamakan yang sebelum-sebelum tu...hehe...

Ouh, apa benda tu?

Nak tau? Sila klik 'Ask To Join' kat SAHABAT BLOGGER...tak pun, klik je banner SB yang gerak-gerak kat sebelah kanan blog saya tu...lepas tu, kamu-kamu akan tau lah~ :D





Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.