BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, January 12, 2011

PC Fair at UTM!


Just nak war-warkan sambil membantu housemate yang kepenatan balik lewat setiap hari sebab uruskan benda ni (kesian dia, sampai tak sempat nak minum kopi di pagi hari, -wani kata-). Jom ramai-ramai carik laptop baru! :D




10 comments:

nazirulhazwan~ said...

jauh wooo. kt mid valley bulan dua ni:P

Sunah Mohammad said...

@nazirulhazwan~

hehehe...seremban tu da dekat da tu.. :p
bulan dua lambat lagi~:D

Myvitrd said...

UTM mana ye? KL @ skudai JB

Sunah Mohammad said...

@Myvitrd

skudai~

mohd zhafri said...

best x PC fair kali ni?

Sunah Mohammad said...

@mohd zhafri

tak pasti lak, tak gi lagi..sok baru nak gi..malam ni tadi tak berpeluang..huhu

Salfiza said...

salam...
awak study utm ke cik sunah?
wah,sy dgr course2 kt utm tu mantop2..mesti mantop awak ni kan? :P

Sunah Mohammad said...

@Salfiza

salam...nabila poyos~

aliapeng said...

salam...
wah rerajin update blog k...
menarik blog ni.

Sunah Mohammad said...

@aliapeng

salam..insya'Allah aliapeng~

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.