BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, January 5, 2011

Sakinhani Giveaway


Saya telah ditag oleh kak Shida~

Maka, saya join GA ni..(GA pertama yang saya join ni~ sila tepuk tangan)

GA ni bernama Sakinhani Giveaway

Syarat-syaratnya seperti di bawah...

syarat penyertaan mudah :
# ada blog & malaysian
# follow blog sakinhani
# buat entry bertajuk 'sakinhani giveaway'
# copy banner dan tepek dlm entry & sidebar
# tag 3 blogger dan inform dorg
# tinggal komen kat entry ini sahaja :
id: (id bukan nama blog ya, id nama profil korg tw)
link entry:

# pemenang akan dipilih melalui random.org
# 3 blogger bertuah akan dipilih

Jadi, nak tag sape ek? Sape suka pakai pashmina angkat mouse! :p

Erm..tag mereka-mereka inilah ye~




6 comments:

qilarazak said...

alamak. u tertag i ye. haha.. macam kelakar jee. hihih

Sunah Mohammad said...

@qilarazak
ha'ah tertag~ tapi qila kena wat yang sepatutnya sebab da tertag~ :p

shah said...

nk join bleh?? ;P

Sunah Mohammad said...

@shah
nak join gak ke? boleh aje..~~

KiN said...

kin dah terjah sini! thnx join! gud luck! :)

Sunah Mohammad said...

@KiN

thanks kin~ :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.