BLOG ENCIK SUAMI

Monday, January 3, 2011

Blogwalking vs Bandwidth


BW

-blogwalking-
vs
-bandwidth-

Kekeliruan yang selalu berlaku pada diri saya~ adeh..

Benda ni berlaku sebab dah TERbiasa tulis short form bandwidth sebagai 'bw'..kelakar je bila baca mesej-mesej kat chatbox dan shoutmix, 'bw ka sini~', 'bw jap'..saya pulak baca 'bandwidth kat sini~', 'bandwidth jap'..:D

Takpe lah, saya je yang sebut dalam hati, orang lain tak dengar pun..hehe

Ops, tiba-tiba rasa macam diingatkan pulak, antara gi blogwalking dengan kaji bandwidth optical network tu~ :D




1 comment:

hakima said...

selamat maju jaya ye budak research!!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.