Blogwalking vs Bandwidth

January 03, 2011


BW

-blogwalking-
vs
-bandwidth-

Kekeliruan yang selalu berlaku pada diri saya~ adeh..

Benda ni berlaku sebab dah TERbiasa tulis short form bandwidth sebagai 'bw'..kelakar je bila baca mesej-mesej kat chatbox dan shoutmix, 'bw ka sini~', 'bw jap'..saya pulak baca 'bandwidth kat sini~', 'bandwidth jap'..:D

Takpe lah, saya je yang sebut dalam hati, orang lain tak dengar pun..hehe

Ops, tiba-tiba rasa macam diingatkan pulak, antara gi blogwalking dengan kaji bandwidth optical network tu~ :D


You Might Also Like

1 Comments

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com