Monday, January 3, 2011

Blogwalking vs Bandwidth


BW

-blogwalking-
vs
-bandwidth-

Kekeliruan yang selalu berlaku pada diri saya~ adeh..

Benda ni berlaku sebab dah TERbiasa tulis short form bandwidth sebagai 'bw'..kelakar je bila baca mesej-mesej kat chatbox dan shoutmix, 'bw ka sini~', 'bw jap'..saya pulak baca 'bandwidth kat sini~', 'bandwidth jap'..:D

Takpe lah, saya je yang sebut dalam hati, orang lain tak dengar pun..hehe

Ops, tiba-tiba rasa macam diingatkan pulak, antara gi blogwalking dengan kaji bandwidth optical network tu~ :D


1 comment:
Write Comments

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com