BLOG ENCIK SUAMI

Monday, January 24, 2011

HOT! Spaghetti Tomyam~

Hampir terlupa pulak nak post entry ni!

Pasal makan...makan lagi! :p

Malam ni tadi makan makanan special lagi~ Hehehe...

Ni dia...


Hot Spaghetti Tomyam

Nape hot? Sebab memang hot! Semua Cik Wani punya pasal! Dia pi tambah lagi 2 biji cili padi tu sampai takleh nak hirup dah sup tomyam! (Haha~ Cik Wani dipersalahkan!) Kesian Kak Azila... Kesian Cik Wani... Kesian saya jugak... Semua jadi hot lepas makan~ Maaf ye semua... Huhuhu...

Tapi, memang sedap!

Apa? Macam mana nak buat?

Buat macam biasa... Haha~ Kejam betul!

Masak lah tomyam macam biasa, saya buat ni tomyam ayam. Kalau cik puan dan enchek tuan semua suka, boleh la buat tomyam seafood ke, tomyam daging ke, yang penting elakkan campur...kan Rasulullah tak galakkan campur makanan laut dan darat dalam satu hidangan. :)


Nak makan, tuang je kuah tomyam ke atas spaghetti...sedap oooo~~ Cik Puan Nabila jeles tak?

Admin: Hari tu kat Sarawak, guna Angel Hair untuk Laksa Sarawak. Pun sedap gak!




13 comments:

rinie din said...

tengah lapar ni..nak sket!

klu senang jom join ni

http://creativmum.blogspot.com/2011/01/sudikah-anda-jadi-follower-kami.html

-[miracle]- said...

ow yeah ! sgt kreatif :DD

arep_lockermonth said...

yummy la plak!

Sunah Mohammad said...

@rinie din

sila-sila~ :D

Sunah Mohammad said...

@-[miracle]-

haha~ sangau miracle kan? :p

Mr. Swift said...

Sedapnya dush-dush!


Psst! : No Feeling Beb, Tak Ada Perasaan?
Psst! : Kalau Nak Buang Boleh?
Psst! : Setiausaha Memang Senang Nak Sebut Tapi Kalau

Mr. Swift said...

Btw urm my blog dah ubah nama lah. :)


! - A . Blog . To . Remember - !

Sunah Mohammad said...

@arep_lockermonth

erk, saya pun rasa lapar pulak tengah2 pagi buta ni..

Sunah Mohammad said...

@Mr. Swift

sila dush2 kat cili padi~ haha

o..da tukar nama ye..noted~ thanks~

mie said...

waduh!!
mengidam pula nak makan ni..

Sunah Mohammad said...

@mie

mengidam?? bahaya ni..dah berapa bulan? :D

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

sodap tu..kakD dah folo sini...tenkiu folo blog kakD ye...sama2 kita gegar kan dunia blog ini ye...

Sunah Mohammad said...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

hehe...terima kasih~

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.