Monday, January 24, 2011

HOT! Spaghetti Tomyam~

Hampir terlupa pulak nak post entry ni!

Pasal makan...makan lagi! :p

Malam ni tadi makan makanan special lagi~ Hehehe...

Ni dia...


Hot Spaghetti Tomyam

Nape hot? Sebab memang hot! Semua Cik Wani punya pasal! Dia pi tambah lagi 2 biji cili padi tu sampai takleh nak hirup dah sup tomyam! (Haha~ Cik Wani dipersalahkan!) Kesian Kak Azila... Kesian Cik Wani... Kesian saya jugak... Semua jadi hot lepas makan~ Maaf ye semua... Huhuhu...

Tapi, memang sedap!

Apa? Macam mana nak buat?

Buat macam biasa... Haha~ Kejam betul!

Masak lah tomyam macam biasa, saya buat ni tomyam ayam. Kalau cik puan dan enchek tuan semua suka, boleh la buat tomyam seafood ke, tomyam daging ke, yang penting elakkan campur...kan Rasulullah tak galakkan campur makanan laut dan darat dalam satu hidangan. :)


Nak makan, tuang je kuah tomyam ke atas spaghetti...sedap oooo~~ Cik Puan Nabila jeles tak?

Admin: Hari tu kat Sarawak, guna Angel Hair untuk Laksa Sarawak. Pun sedap gak!


13 comments:
Write Comments
  1. tengah lapar ni..nak sket!

    klu senang jom join ni

    http://creativmum.blogspot.com/2011/01/sudikah-anda-jadi-follower-kami.html

    ReplyDelete
  2. Btw urm my blog dah ubah nama lah. :)


    ! - A . Blog . To . Remember - !

    ReplyDelete
  3. @arep_lockermonth

    erk, saya pun rasa lapar pulak tengah2 pagi buta ni..

    ReplyDelete
  4. @Mr. Swift

    sila dush2 kat cili padi~ haha

    o..da tukar nama ye..noted~ thanks~

    ReplyDelete
  5. waduh!!
    mengidam pula nak makan ni..

    ReplyDelete
  6. @mie

    mengidam?? bahaya ni..dah berapa bulan? :D

    ReplyDelete
  7. sodap tu..kakD dah folo sini...tenkiu folo blog kakD ye...sama2 kita gegar kan dunia blog ini ye...

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com