BLOG ENCIK SUAMI

Friday, January 7, 2011

Mama Cyda 1st GiveAway

Salam dan selamat pagi~

Pagi-pagi jenguk blog, seorang akak bernama Suri Solehah telah meninggalkan jejak bertag kat cbox dan komen~

Maka, dengan ini... Saya join benda yang ditag tu...

Apa benda tu?

Meh tengok gambar ni...


Yup! Mama Cyda wat 1st GA... Nape Mama Cyda wat? Jenguk SINI ye~

Nak tag 3 orang...
Kak Shida
Neena J
Trex

All the best to Mama Cyda and others yang join GA ni~ :)



Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.