BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, July 5, 2011

Nape Jiji Benci Cici?


Entah.

Saya pun tak faham jugak, kenapa dia menyampah sangat dengan Cici. Dari firstttttttt Cici memoncolkan diri dia kat dalam blog ni, sampailah semalam... Komen-komen dia kat entri Cici semuanya berbaur kebencian dan kemarahan dan keJELESSSSan yang mendalam.

Eh, tak jugak... Yang 1st dia tak komen pun, yang 2nd dia komen nak beli kucing parsi, yang 3rd dia dah start ejek Cici telinga berbulu, yang 4th Jiji takleh beza dah Cici tu kucing ke arnab...erk! Tapi, tapi, tapi...start kat entri Cici yang NIIII dia dah mula menampakkan kemenyampahan mendalam dekat Cici.

Ostad (baca: Jiji amoi), kalo ko nak tau, Cici da makin gemok dan buncit macam ko, so ko jangan nak menyampah-menyampah kat dia, dia pun takde bulu idung cam ko yang asyik keguguran aje... Walopun telinga dia berbulu, at least telinga dia tak lah panjang macam menatang dari Siam yang ko nak jadikan lawan Cici tu... Ape kata ko kawan je ngan dia, nama pun dah nak dekat...

Cici + Jiji = Geli-geli

Kalo kamu-kamu nak tengok lawan Cici yang ostad Jiji amoi carikkan, cer klik SANA... Tapi yang tu kannnn, Mek Rebit mesti sukaaaa tengok!


20 comments:

sergeant keroro said...

hahahaha, meh nak lawan gok.

p/s : binatang ape eh? haaa, hamster XD

zuwaidah said...

dah agak dah sapa si bulu2 itewwwwww.....sukaaaaaaaaaaaa

kiera'sakura said...

kawen kan aje si cici nie ngn si akob tue...madu dengan si mirah.. :D

niena shopping2u said...

hehehe..

aimie amalina said...

hahaha..kelako..jiji comei..cici pon comei..(huu..rindu kat bobo..yg dr spesis jiji tu..hehe)

Isteri Encek Bard said...

cici pon comel sangat... hihihihihihi

fa said...

comellllllll

Puan tia said...

hingat kan ape la tadi..huhuhuhu

FasiHaH SupiaN said...

hahah da tgk tadi :)

Ummi said...

Uikksss terbatuk-batuk akak taauu...rupanya ada org seru2 nama manja kita....ahahahhaha...xpa, xpa...kita skrg dah ada 2 anak rebit taaauu..cummiiilll....mcm Sunah...hehhee, tq Sunah for the backlink....muaaahhh! (*wpun, akak x paham lgsung apa yg Sunah duk citer pasal si Cici, Jiji segala tu...ahahhahahahha)

Cik Asma BLuppy said...

cici & jiji same2 comel..
geram tgk haiwan berbulu ni.

Подтверждаю said...

as salam..
ekeke~ jiji lawan cici.
tapi jij punya, boleh goreng. yum2. kucing? erk

=p

aimie amalina said...

adoii..malu saye jap kak..kiki...okeh pembetulan..flash back balik..haah.."comeinye cici dan arnab si jiji.."hihi =p

mynameismy said...

haha..

sunah cici ni betina ke jantan ek?

mas saari said...

dua2 comel...dah jgn gaduh! hehehehee

Anum said...

heheheheehhehe

Pojiekyra said...

hoh bahaya :D

JIJI YU said...

ahahah...tetibe aku jadi renabbbb

Iffah Afeefah said...

hahaha arnab jiji ngn kucing cici

comel dah tu

ghab van hal said...

apakah iye binatang itu??

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.