Tuesday, July 5, 2011

Nape Jiji Benci Cici?


Entah.

Saya pun tak faham jugak, kenapa dia menyampah sangat dengan Cici. Dari firstttttttt Cici memoncolkan diri dia kat dalam blog ni, sampailah semalam... Komen-komen dia kat entri Cici semuanya berbaur kebencian dan kemarahan dan keJELESSSSan yang mendalam.

Eh, tak jugak... Yang 1st dia tak komen pun, yang 2nd dia komen nak beli kucing parsi, yang 3rd dia dah start ejek Cici telinga berbulu, yang 4th Jiji takleh beza dah Cici tu kucing ke arnab...erk! Tapi, tapi, tapi...start kat entri Cici yang NIIII dia dah mula menampakkan kemenyampahan mendalam dekat Cici.

Ostad (baca: Jiji amoi), kalo ko nak tau, Cici da makin gemok dan buncit macam ko, so ko jangan nak menyampah-menyampah kat dia, dia pun takde bulu idung cam ko yang asyik keguguran aje... Walopun telinga dia berbulu, at least telinga dia tak lah panjang macam menatang dari Siam yang ko nak jadikan lawan Cici tu... Ape kata ko kawan je ngan dia, nama pun dah nak dekat...

Cici + Jiji = Geli-geli

Kalo kamu-kamu nak tengok lawan Cici yang ostad Jiji amoi carikkan, cer klik SANA... Tapi yang tu kannnn, Mek Rebit mesti sukaaaa tengok!

20 comments:
Write Comments
  1. hahahaha, meh nak lawan gok.

    p/s : binatang ape eh? haaa, hamster XD

    ReplyDelete
  2. dah agak dah sapa si bulu2 itewwwwww.....sukaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. kawen kan aje si cici nie ngn si akob tue...madu dengan si mirah.. :D

    ReplyDelete
  4. hahaha..kelako..jiji comei..cici pon comei..(huu..rindu kat bobo..yg dr spesis jiji tu..hehe)

    ReplyDelete
  5. cici pon comel sangat... hihihihihihi

    ReplyDelete
  6. hingat kan ape la tadi..huhuhuhu

    ReplyDelete
  7. Uikksss terbatuk-batuk akak taauu...rupanya ada org seru2 nama manja kita....ahahahhaha...xpa, xpa...kita skrg dah ada 2 anak rebit taaauu..cummiiilll....mcm Sunah...hehhee, tq Sunah for the backlink....muaaahhh! (*wpun, akak x paham lgsung apa yg Sunah duk citer pasal si Cici, Jiji segala tu...ahahhahahahha)

    ReplyDelete
  8. cici & jiji same2 comel..
    geram tgk haiwan berbulu ni.

    ReplyDelete
  9. as salam..
    ekeke~ jiji lawan cici.
    tapi jij punya, boleh goreng. yum2. kucing? erk

    =p

    ReplyDelete
  10. adoii..malu saye jap kak..kiki...okeh pembetulan..flash back balik..haah.."comeinye cici dan arnab si jiji.."hihi =p

    ReplyDelete
  11. haha..

    sunah cici ni betina ke jantan ek?

    ReplyDelete
  12. dua2 comel...dah jgn gaduh! hehehehee

    ReplyDelete
  13. ahahah...tetibe aku jadi renabbbb

    ReplyDelete
  14. hahaha arnab jiji ngn kucing cici

    comel dah tu

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com