Friday, January 28, 2011

Kebetolan Lagi...

Macam biasalah nak bagi gemuk...
Kebetolan lagi? Kali ni kebetolan ape lak?

Kebetolan junior saya dan junior deqdeq mengeping kat Gengblogger.com....haha~ Betul-betul sebelum saya ping entri Muka Berpattern Negeri tu...

Entry best dari Abdul Azim Abdul Jamil...Mati Itu Dekat...

Cik Puan Nabila dah ping?

Admin: Tak larat pulak nak komen kat SB...



4 comments:
Write Comments
  1. niesz xreti nk masukkn entry yg br uopdate kat GB tu..mcmne yer..

    ReplyDelete
  2. @niesz

    Bila da masuk, klik kat option 'rumah'..kat tepi thumbnail kite tu..dekat dengan button facebook..

    kat page tu nanti, ade option untuk ping blog...ping kat situ..

    ReplyDelete
  3. as salam..
    kena like like tuwik ni
    ;D

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com