Kebetolan Lagi...

January 28, 2011

Macam biasalah nak bagi gemuk...
Kebetolan lagi? Kali ni kebetolan ape lak?

Kebetolan junior saya dan junior deqdeq mengeping kat Gengblogger.com....haha~ Betul-betul sebelum saya ping entri Muka Berpattern Negeri tu...

Entry best dari Abdul Azim Abdul Jamil...Mati Itu Dekat...

Cik Puan Nabila dah ping?

Admin: Tak larat pulak nak komen kat SB...



You Might Also Like

4 Comments

  1. niesz xreti nk masukkn entry yg br uopdate kat GB tu..mcmne yer..

    ReplyDelete
  2. @niesz

    Bila da masuk, klik kat option 'rumah'..kat tepi thumbnail kite tu..dekat dengan button facebook..

    kat page tu nanti, ade option untuk ping blog...ping kat situ..

    ReplyDelete
  3. as salam..
    kena like like tuwik ni
    ;D

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com