BLOG ENCIK SUAMI

Friday, January 28, 2011

Kebetolan Lagi...

Macam biasalah nak bagi gemuk...
Kebetolan lagi? Kali ni kebetolan ape lak?

Kebetolan junior saya dan junior deqdeq mengeping kat Gengblogger.com....haha~ Betul-betul sebelum saya ping entri Muka Berpattern Negeri tu...

Entry best dari Abdul Azim Abdul Jamil...Mati Itu Dekat...

Cik Puan Nabila dah ping?

Admin: Tak larat pulak nak komen kat SB...





4 comments:

niesz said...

niesz xreti nk masukkn entry yg br uopdate kat GB tu..mcmne yer..

Sunah Mohammad said...

@niesz

Bila da masuk, klik kat option 'rumah'..kat tepi thumbnail kite tu..dekat dengan button facebook..

kat page tu nanti, ade option untuk ping blog...ping kat situ..

... said...

as salam..
kena like like tuwik ni
;D

Sunah Mohammad said...

@...

ape maksud tu? adeh...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.